vrijdag 25 mei 2012

Dag 1: Onkruid op het pad.

Ik twijfelde even welke dag ik bovenaan dit stukje moest zetten. Want ga ik nu weer door of begin ik weer overnieuw?? Ik hou het op het tweede... Dag 1 dus...

Alles groeit bij ons in de tuin bijzonder goed. 't Zal het mooie weer wel zijn in combinatie met de regenbuien een paar dagen geleden. Hoe het ook zij, er moet weer wat gebeuren. En omdat het vandaag in de zon voor mij te warm is, koos ik voor een stukje pad in de schaduw, daar ga ik dan maar eens het onkruid wegtrekken tussen de steentjes.

Ik ben er niet zo eentje van een mes erbij en dan de voegen helemaal strak. Neee... voor mij mag het allemaal wel een beetje natuurlijk blijven. Té, dat vind ik eng. Een beetje mos ertussen dat vind ik juist mooi!

Okee, tijd voor een fotootje:
Beetje nét iets teveel groen tussen de steentjes, naar mijn idee. Dus de bladmand erbij en plukken maar. Na een minuut of 20 zag je dit:
Er stond nogal wat zon, dus echt duidelijk is het niet. Maar er is echt nogal wat onkruid vertrokken hoor! Nu nog even een beetje zand tussen de voegen, anders blijf ik met m'n hakken haken als ik over het pad naar achter loop.

Dit stukje is ongeveer één vierde van het pad. Nog 3 dagen te gaan dus. 'k Weet nog niet of ik morgen verder ga, misschien wel een andere keer. Wat in het pad zit ; )

8 opmerkingen:

 1. Verzuurd niet Trudy, of was het nou ´vat´... Komt op hetzelfde neer... Geweldige actie alweer voor je eerste dag.
  Ben benieuwd naar wat je morgen gaat doen. Ik zal het pas na het weekend zien, want wij zijn het hele weekend in Klarenbeek, familieweekend en dan gaat het bloggen niet mee hoor...
  Nou, in ieder geval wens ik jullie allemaal een heel mooi Pinksterweekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, was een woordgrapje hoor, vandaar het knipoogje. Veel plezier Mirjam, in Klarenbeek. Ik woon zo'n beetje om de hoek...

   Verwijderen
  2. Nou, dan is één ding zeker, als wij mooi weer hebben dan heb jij het ook en omgekeerd...
   Fijne dagen...

   Verwijderen
 2. Ik hou wel van mos tussen de tegels hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie toch echt wel verschil hoor. En je weet, elke dag een beetje en ineens is het toch maar weer mooi klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi straatje hoor!! Heerlijk weertje hè... om dit soort klus(sen)jes aan te pakken.

  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!