donderdag 12 juli 2012

Dag 14: Druif gesnoeid.

Onze druif groeit tegen de schuur aan. Om de deur heen, ook wel gezegd. Niets mis mee hoor, als ie regelmatig gesnoeid zou worden. Maar dát was nu net wat een tijdje niet gebeurt was.

Vanmiddag had ik nog nét een half uurtje over. Koffie op en de Kampioen uit en ik moest me nog even nuttig maken, vond ik zelf. De snoeischaar en de huishoudtrap erbij en snoeien maar...

Een half uurtje later en het ziet er compleet anders uit. Helaas geen foto's deze keer, daar had ik net te weinig tijd voor. En nu...

Nu moet ik snel aan het kokkerellen. Buiten welteverstaan. Gebakken aardappeltjes en vis schaft de pot vanavond. En waar kun je dat nu beter klaarmaken dan onder het afdak op de buitenkeuken : ))

3 opmerkingen:

 1. Weer een mooi klusje gedaan! Buiten koken is nu heerlijk met dit zonnetje... Genietse en eetsmakelijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van druivenstruiken, zo weelderig! Wij hebben er ook een, draagt nog geen vrucht, maar mooi is ie zeker! En met snoeien houd je hem inderdaad mooi in het gareel. Goed bezig ben je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Trudy,
  Jeetje, ik had je buitenkeuken even helemaal gemist zeg... (dus nu even goed gekeken..) wat leuk is dat geworden. Tenminste, ik ga er vanuit dat deze helemaal is afgewerkt inmiddels... Super.
  Heerlijk hoor, geen baklucht in huis...
  Ik wens je een heel mooi weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!