vrijdag 14 september 2012

Feest!

We hebben wat te vieren! Hoe dat zit?? Dat lees je hier.

Gelezen? Nou, om in de stijl te blijven maak ik een lekkere maar vooral goedkope lunch klaar vandaag. De ingrediënten? Kijk maar eventjes mee:
Gisteren aten we pannenkoeken. Meestal houd ik een beetje beslag over en daar bak ik dan toch nog maar een paar pannenkoeken van. Voor.... nou ja, je weet maar nooit... De roomkaas die je ziet was nog een restje van een verjaardag laatst. En de rest haalde ik gisteren, toen ik de wekelijkse boodschappen deed.

De pannenkoeken stapelde ik op, en sneed ze doormidden:
Laagje roomkaas erop, plakje kipfilet en een beetje veldsla. Dan weer een pannenkoek en zo herhaal je dit tot de stapel weg is... Je krijgt dan dit effect:
Je snijdt het in puntjes, en kijk eens hoe leuk:
Mét een restje tomatensoep uit de koelkast hadden Fleur en ondergetekende een heerlijk feestmaal! Trouwens, laatst met de verjaardag maakte ik dit ook, maar dan met gerookte zalm erdoor. In hele kleine puntjes gesneden een heel leuk borrelhapje. Of heb je toevallig nog een paar plakjes ham liggen? Kan ook!

Met dit stukje wil ik laten zien hoe simpel je van een paar restjes een leuk gerechtje kunt maken. Zonde om deze dingen weg te gooien, tóch??

6 opmerkingen:

 1. Ook fijn met tortilla's te maken, als je die zelf maakt zijn ze erg goedkoop (maar da's niet makkelijk vind ik). Jammie, hoop dat je gesmuld hebt. Succes met je nieuwe project, ik voel er wel wat voor om het van je te kopieren, maar dat dfoe ik niet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op mijn ene blog las ik op jouw andere blogje dat ik voortaan toch ook weer hier even moet bijlezen. Tis wat met die dubbele blogjes, maar vanaf nu komen ook deze blogjes in het dashboardje van Potje Jan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er wel heel lekker uit hoor. Deze ga ik onthouden Trudy.
  Ik wens je een heel mooi weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er echt smakelijk uit. Ga ik zeker ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!