dinsdag 18 september 2012

Het nut van een prikbord...

We hebben in het achterhuis een prikbord hangen. Daar prikken we roosters van de kinderen, folders van oa. de huisarts, maar ook die van de afhaalchinees op. Ook hangen er foto's op. Gewoon leuk, om eens naar te kijken als je er toevallig langs komt.

Sinds een tijdje hangen er ook kortingsbonnen op. Ik had de ervaring dat zo'n bon pas weer in je gedachten komt op het moment dat je ze goed kunt gebruiken. In de winkel dus...


plaatje van www.


Omdat we met z'n vijven zijn is er altijd wel een bestemming voor de bonnen te vinden. Dus hangt er nu een lijst bonnen van de grote M. Vrijdag gaan de meisjes shoppen en moet er aan het eind van de middag gegeten worden. Da's daar niet zo duur, en da's handig als je student bent...

Ook hangen er aanbiedingen van andere strekking. Voor elk wat wils. Ik prik zo'n bon meteen op en wie er wat mee doet heeft het voordeel. De bonnen waar ik zelf vooral wat aan heb verdwijnen in mijn portemonnee. Je kan het maar bij je hebben in deze tijd. Het scheelt je toch altijd zo weer wat!!!

4 opmerkingen:

 1. Mijn moeder heeft altijd die kortingsbonnen van de V&D in haar tas zitten. Daarmee kan je korting krijgen in het restaurant. Wij maken er regelmatig gebruik van als we in de stad zijn. Het scheelt toch qua geld en je hebt het toch ook nog gezellig. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. goede tip,die bonnen komen hier ook steeds voorbij maar...vind ik meestal niet meer terug.Ga eens zelf een leuk prikbord maken eerst!

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O jee, wat herkenbaar. Mij overkomt dat ook altijd, dat als je in een winkel bent, je ineens denkt, o daar had ik nog een bon van. Maar om dan weer terug naar huis te gaan, eventueel opnieuw parkeergeld te moeten betalen, maakt zo´n aanbieding dan ineens niet meer zo aantrekkelijk. Dus laat je het maar zitten. Geweldig idee dus, zo´n prikbord.
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook hier een prikbord. De kids zijn nog net niet oud genoeg dat ze zelf gaan shoppen of voor een frietje naar de stad gaan (alhoewel dat bij zoonlief niet lang meer zal duren, denk ik) dus ik gooi de kortingsbonnen nog regelmatig weg omdat ze niet meer geldig zijn. Maar je weet het nooit, en dan is het toch voordeliger.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!