dinsdag 10 april 2012

Dag 79: De post weer eens doorgelopen...

Hè hè daar was ik weer. Als er bij mij ook geen logica in het opruimproject zit dan stagneert de hele boel meteen. De tuin was klaar, zoals jullie zagen, en toen was ik het spoor even bijster. Ging mijn dagelijkse gangetje en dat vulde de tijd al genoeg. Dè bekende valkuil...

Dus vandaag raapte ik mezelf eens bijeen en ging weer aan de slag. Met iets waar ik op één of andere manier altijd tegenop zie. De administratie. Een poosje compleet losgelaten en dat kon je zien ook. Jan kocht laatst deze postbakjes. Wel handig hoor, 6 stuks in totaal. 1 voor dringende zaken, 1 voor lopende (om maar zo te noemen), 1 voor Fleur, want er komt nog genoeg post binnen voor haar hier, 1 voor Mirte en 1 voor Junior.

En na een maandje of wat ziet dat geheel er zo uit:
Dus een poosje aan de slag en dan krijg je zulke stapels:
Dit kon gewoon weg. Niet belangrijk, waarom het er nog in zat, geen idee..
En dit ging in de ordners die we laatst al kochten en al gedeeltelijk in gebruik hadden genomen. Gewoon een kwestie van selecteren, gaatjes erin en opruimen maar! Als je dan nu kijkt op het schapje in de tussenkamer zie je dit:

Best netjes, toch? En wat helemaal zo fijn is, ik heb weer een beetje overzicht in de papieren die er nog in liggen. Zou ik toch eens vaker moeten doen ; )

1 opmerking:

  1. Wat ook kan helpen is bedrijven aanschrijven waar je post van krijgt waar je niks aan hebt om je van de mailinglijst te schrappen. Dat scheelt bij ons enorm!

    BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!