vrijdag 1 juni 2012

Dag 6 en 7: Bloemetjes poten en gras maaien.

Gisteren had ik eventjes geen berichtje geplaatst. Maar dat wil niet zeggen dat ik niets uitgevoerd had hoor! Vorige week ging ik al met een vriendin naar de I. tuin. Je weet wel, die grote. Maar eigenlijk ben ik er niet zo van. Vriendin had een bon dus vandaar dat we daar terecht kwamen, maar ik vind het daar toch schandalig duur.

Kocht we een paar plantjes en nog een cadeautje voor zwager. Kostte me 22 euries bij elkaar. Ik had me ingeschreven voor de nieuwsbrief en daar kreeg ik een bon voor 5 euro voor. Bij besteding van meer dan 20. Dus hoefde ik maar 17 af te rekenen. Dat viel mee!

De plantjes stonden er nog. Aardig te verpieteren. Oh oh, ik leer het ook nooit... Maar het waren er ook bij lange na niet genoeg. Dus ging ik met mijn groene autootje naar de pláátselijke "I. tuin". Daar kocht ik 18 plantjes erbij. Voor zo'n 1.50 per stuk. Dat was toch wel eventjes andere koek.

Gisterenavond had ik nog een uurtje over. En ik ben sinds ik weer begon met schrijven op deze blog toch vlotter. Dus het zeil van de tuintafel af, de potten en planten erbij en een uur later zag je o.a. dit:


de viooltjes uit de emmers, en fleurige bloeiertjes erin...

de pan weer gevuld.

en de koperen weegschaal zit ook weer vol. Op de achtergrond een glimpje van onze buitenkeuken, bíjna af!

Heerlijk gevoel weer zeg, zo de bloemen in de potten! En vanochtend ging ik nog even met de maaier door de tuin. Wat is dit toch een mooi project! Nét wat ik nodig heb. De energie die het geeft kan je dan weer voor iets nieuws gebruiken, spiraal naar boven, zullen we maar zeggen! Fijne dag!

5 opmerkingen:

 1. Dat is letterlijk de bloemetjes buiten zetten! Fleurig geworden, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, dat ziet er goed uit, ik zou zeggen kom maar op met die lange buitenzitavonden~!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er weer gezellig uit! Nu maar hopen dat het snel weer lekker weer wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dat er goed uit! Ik hou zo van al
  die bloementuintjes, balkonnetjes enz...
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heerlijk he, wij hebben ook de tuin weer gedaan afgelopen week

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!