maandag 4 juni 2012

Dag 8: De heg geknipt.

Eigenlijk deed ik dit al 2 dagen geleden. Ik ben nu nét een beetje van de pijn in handen en armen af, moet ik zeggen : (  Het was me ook al nog geen klus zeg... Jammer dat ik geen foto van voor had gemaakt. Maar geloof me, er kwam echt een container vol blad af!

Knippen dus. Buxusschaar erbij en passen en meten. Ik vind het mooi als een haag wat ronding heeft. Dat zie je bij ons in de hele tuin. Van de buxusbollen tot de bestrating, ik hou ervan : ) Maar goed, het eindresultaat dus:

Hihi, strak hè? Nu moet ik wel zeggen dat ik het ook niet kan zien hoor, als het niet helemaal klopt. Dat zal mijn kappers-tik wel zijn denk ik... maar voor nu ben ik heel tevreden als ik met mijn groene autootje aan kom rijden en dit resultaat zie!

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het altijd enorm veel voldoening geven als het allemaal weer geknipt is. Sterkte met je spierpijn, je heg is weer keurig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat mag je zeker, een prachtige haag heb je!! Ik weet nooit zo goed hoe ik moet beginnen bij het knippen van een buxushaag... heb ik dit jaar dus ook niet gedaan en nu heb ik spijt, want het ziet er nu uit als een ontplofte haag zal maar zeggen.

  Mooie voortuin hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, die rondingen! Buxus- en beukenhagen hier zijn gedeeltelijk geknipt, de bollen zijn weer helemaal 'strak'. Taxushagen, daar wachten we nog even mee. Vind dat 'poezelige' ook wel leuk om te zien bij de taxus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och meid ik moet nog beginnen met de buxus, wij hebben ook veel haagjes en tja ... Het waren kippen, hier moet ik nog wat van maken... Het ziet er zeker strak uit! Het geeft dan ook zo'n voldaan gevoel. Nog een fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij ziet er weer prachtig uit hoor... Wat een werk zal dat geweest zijn, net als al die buxusbollen. Ik heb slechts één buxus staan, meer een blok, dus lekker snel klaar daarmee...
  Ik wens je een heel mooie verdere week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!