maandag 28 november 2011

Dag 6: De kelderdeur.

Vandaag ruim ik de kelderdeur op. Klinkt je dat een beetje gek in de oren? Ik leg het even uit: De kelderkast zit bij ons in de keuken. Er zitten 2 haken aan de binnenkant van de deur. En daar hangt veel aan.... heel veel.


Zoals: keukenschorten, handtassen, plastic tas met plastic tassen, tas met slingers en andere verjaardags benodigheden, tas met lampen, en een tasje met spulletjes voor het inpakken van cadeautjes.

Sorteren dus... de tassen gaan naar boven, 1 keukenschort gaat in de was en daarna in de kast. 2 Schorten is meer dan genoeg, we hebben zo'n klein keukentje, met meer dan 2 personen daar koken is onmogelijk.... De tas met slingers gaat nadat ik 'm heb uitgezocht de kelder in, de tas met cadeaubenodigheden wordt ook uitgezocht en de tas met plastic zakken wordt danig uitgedund. Van zo'n beetje 40 naar een stuk of 10 tasjes...

Het eindresultaat ziet er zo uit:


Heerlijk, dat als je de deur nu open doet je niet meteen het trapje af hoeft om daar weer iets op te halen wat er onderin viel... 't heeft z'n voordelen, dit project!!

7 opmerkingen:

 1. Jeetje Trudy, als jij gaat dan ga je ook hè?
  Wat is dat lekker opgevrolijkt en nog opgeruimd ook. Staat heel leuk met dat bloemethesschort en die stippentas...
  Nu nog oppassen dat het niet vanzelf weer volgroeit... dat is bij mij namelijk altijd het geval.. oude gewoontes...
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, keurig hoor.
  Ik vind het echt een leuk idee maar of ik dat iedere dag kan. . . . ???
  Ik denk er dus nog even over na of ik me zal aanmelden.

  Groetjes Yvonne
  ps Dacht dat ik al volger was maar nee,nu snel gedaan,hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw,wat een verschil,een heerlijk gevoel,he,als alles weer opgeruimd is,wij zijn afgelopen zaterdag een paar uurtjes bezig geweest in huis en het voelt zo lekker als alles weer netjes is,...fijne week,x.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk he, ik heb dat dus ook waarom niet eerder begonnen ;-)en zo'n kelderdeur heb ik ook, ik moest er om lachen want ik dacht niemand heeft vast zo'n troepdeur maar eh...je had er eentje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Yvonne... het hoeft niet iedere dag een groot project te zijn, kan ook een kwestie van een kwartiertje zijn. Doe ik nu ook nog, ik denk dat als ik het echt groter ga aanpakken me het naar de keel grijpt. Probeer maar, je knapt er echt van op!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wooow, goed gewerkt! Oogt mooi én netjes!,-D

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!