dinsdag 29 november 2011

Dag 7: De lektuurmand.

Ik ben echt zo'n mens die niet te lang met eenzelfde ding kan bezig zijn. Beetje hak-op-de-tak is aan mij wel besteed.... Dus vandaag duik ik de voorkamer in. Daar staat de lektuurmand en die puilt uit....


Tijd om 'm eens leeg te pakken. Van de week al aan Jan gevraag of het goed is dat ik zijn auto- en motorbladen er ook uit haal, zodat ie die uit kan zoeken.. Ja hoor, dat mocht.Vind ik wel fijn, andere keren legde ik ze net zo hard weer terug, dat schoot dus niet op..

Even de Libelles en Margrieten bij elkaar gezocht. De nieuwste nog niet, die heb ik nog niet gehad. Ik heb het geluk dat ik ze na mijn moeder en zus mag lezen. Ze gaan weer terug naar mijn moeder, die maakt er iemand anders weer blij mee!

Reclames eruit, en de "mooie"bladen als Flow, Buitenleven enz. gaan naar boven, de boekenkast in. Komt ook nog hoor, alles op z'n tijd. 'k Moet wel zeggen dat ik een beetje voorzichtig deze foto maakte, ik heb nogal hoogtevrees ; ))4 opmerkingen:

 1. Hoi Trudy,
  Ja, op de eerste foto zie je echt een bolle berg en op de laatste alleen nog maar mooie bladen (bijna) op de bodem...
  Lekker als het weer wat is uitgeruimd hè?
  Fijne dag vandaag nog, en misschien nog tijd om een van de bladen te lezen?
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker hé, zo'n opgeruimde mand! Hier doe ik het eens in de paar weken, maar op de één of andere manier zit tie ook zo weer vol?! Nu lekker met een tijdschriftje op de bank hangen, of niet?!

  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gelukkig hebben wij niet te veel tijdschriften in huis. dat scheelt een hoop hé! ;-D

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!