woensdag 23 november 2011

Ja hoor, ik doe het écht!

Daar ben ik dan. Op m'n tweede blog. Nooit gedacht dat ik die vandaag zou aanmaken, maar zo zie je maar. Ik ben zo impulsief als....

In dit bericht leg ik uit waarom ik hier ook gestart ben. Vandaag ga ik beginnen met DE GROTE KLUS. 365 dagen en dan elke dag een kastje. Of plekje... In ieder geval een opruimprojekt (je). Ik houd je op de hoogte na de eerste klus.

19 opmerkingen:

 1. Hoi Trudy,

  Wat leuk dat je er ook een blog van bij gaat houden. Ik ga je zeker volgen.

  Het lijkt me leuk te zien welke kastjes je aanpakt en hoe.

  Heel veel succes!!

  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk het ook vaak ... doe het morgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga je zeker ook hier volgen! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dit is een item waar ik de laatste tijd ook over nadenk. Heb al gekeken op www.organizeyourlife.nl en het systeem van remember the milk lijkt me ook wel wat. Eerst tijd maken om poetsschema's op te zetten of meteen beginnen te poetsen? ik volg je met belangstelling!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd! Alleen er over lezen is al inspirerend. Suc6!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes hoor, 2x per jaar ga ik van kast naar kast maar dat zou best vaker mogen als ik zo even rond kijk dus wie weet pik ik hier nog wat op .. een laatste zetje ofzo!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel succes gewenst! Ik heb, net als iedereen, ook van die onmogelijke kastje, plankjes, nee hele hokken vol met rotzooi. Het duizelt me soms, ik weet niet waar ik beginnen moet... Misschien is dit voor mij ook wel iets. Telkens een (heel) klein stukje tegelijk. Dan blijft het ook leuk!

  Ik ga je hier ook volgen...

  Lieve groetjes,
  Wanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou: gefeliciteerd met je tweede blog, gefeliciteerd met je goede voornemen EN gefeliciteerd met je eerste supergoed uitgevoerde zelfopgelegde opdracht! Inderdaad een goed idee! En wat is nou 20 minuten - met uiteindelijk een heel netjes, opgeruimd, ordentelijk voorbeeld-huis, waar ALLE buren, familie, vrienden en kennissen van denken: "mmm, wat is die Trudy toch een netjes persoon, zo verantwoordelijk en hygienisch"! Zou dat niet LEUK zijn! :)
  Succes ermee en wie weet ga ik je voorbeeld volgen - nog even moed verzamelen, misschien iets voor 2012 ;)
  Groetjes,
  Tante Trijns

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Tante Trijns... nou ja, eerlijk gezegd maakt het mij vrij weinig, zo niet niets uit wat de rest ervan denkt. Het is voorla voor mijzelf een rustig idee, een opgeruimde omgeving en dáár gaat het me om....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. HEEL GOED! Er zouden meer mensen moeten zijn die hun hart volgen en niet alleen maar lopen te rennen om aan verwachtingen van anderen te voldoen! Ik ga je steeds leuker vinden ;)
  Succes en ik houd je opruimacties in de gaten, hoor!
  Groetjes,
  Tante Trijns

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oooh nee he, nu heb je mij ook aangestoken met het virus!

  Succes!! Ga eerst die ene blog van eenkastjeperdag365 lezen!

  Liefs, Kopka

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zó herkenbaar... Na onze verhuizing (2 jaar geleden) ging ik alle plinten nog schilderen.
  En de architraves. En de trap. En de vensters. Maar ik doe helemaal NIETS van dat alles. Te grote klussen (denk ik), gelukkig kan mijn wonderlijke wederhelft Jan wel klein denken en schildert hij (het wachten op mij beu) iedere week een plint of 2. Ben benieuwd hoe het jou zal vergaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wat leuk... ja, want als je dan weer wat hebt opgeruimd, is het ook weer meer genieten van andere dingen.. toch?! Dapper hoor om het ook zo op een blog te plaatsen!! Suc6-7-8- met al je kastjes en andere plekjes en hoekjes en.. enz.
  Bedankt ook voor je reactie op mijn blog! Leuk dat jullie ook van Kevers houden!!!
  Groetjes, Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Proficiat met je 2e blog. Dit (het opruimen) is iets wat er bij mij ook nogal eens inschiet. Te weinig tijd doordat ik te vaak word afgeleid door te veel andere (en leukere) dingen dan opruimen ..... Voorlopig kijk ik alleen over je schouder mee ..... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo Trudy,
  Wat ontzettend dapper van je... Zo iets te beginnen en jezelf zo vast te leggen... Ik ben trots op je. Ik ga je zeker volgen want het zou zomaar kunnen dat het iets op mij afgeeft en dat kan ik maar al te goed gebruiken...
  Ben nu nog steeds met de kast bezig, maar als die af is.... Je weet maar nooit...
  Ik wens je ontzettend veel succes en wacht met grote spanning af...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik ga eens kijken hoe jij het aanpakt. bij ons is vooral mijn wederhelft de opruimer. als hij er aan begint is hij niet meer te stuiten. soms hou ik echt mijn hart vast, want hij heeft er helemaal geen moeite mee om alle 'nutteloze' spullen weg te doen. wel brengt hij de nog bruikbare spullen naar de kringloopwinkel. Soms denk ik 'oh nee, dat toch niet'. maar hij heeft meestal wel gelijk. Succes en volhouden met jouw project! ;-D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ha Trudy wat leuk een opruimblog! ik ga je volgen want ik ben heel benieuwd hoe besmettelijk dit is haha!
  succes!

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb deze blog nog niet in mijn leeslijst opgenomen, want dan vrees ik dat ik ook ga beginnen. Ik wens je wel heel veel succes en ik hoop dat je opgeruimd wordt. (En je huis ook natuurlijk) Groeten Anna Marie. En ik kom wel af en toe bij je op visite hoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!