woensdag 4 januari 2012

Dag 41: Jan's slaapkamer.

Vandaag heb ik me eens gericht op de slaapkamer van Junior. Was geen overbodige luxe, maar dat is ook een zin die je van mij inmiddels wel gewend bent.

Mijn vader vroeg vanmiddag of ik geen kritiek kreeg op de rommelfoto's.... Nou ja natuurlijk lees ik wel tussen de regels door dat er wel eens schrik is als ze de foto's zien, maar ja, anders had ik dit project ook niet nodig. Ik probeer me meer bezig te houden met de positieve kanten van dit blog. Een opgeruimd huis en veel gemotiveerde medebloggers om me heen!!

Maar goed, ik dwaal weer eens af. De kamer van Junior bestaat uit meerdere projecten. Als daar waren:De vensterbank. Erop een verzameling stenen waarvan Jan vond dat er een aantal weg konden. En het gordijn was ook aan vervanging toe...
Zo dus.... Mooiste stenen bleven en er kwam een mooi  rolgordijn (verduisterend..)

De locker. Handig zo'n kastje die op slot kan in je kamer.... Je ziet de prut niet maar dat is nu ook net de valkuil..
Niet helemaal scherp, deze foto maar wel duidelijk is dat Jan geen moeite met weggooien heeft..
Jan's "boekenkast" maar ja, hij is meer van de Donald Dukkies en de computertijdschriften, boeken worden helaas alleen voor school gelezen..
Er mochten veel Dukkies weg. Er s al iemand heel blij mee gemaakt. Een vriendin van Fleur is enthousiast spaarder..
Het favoriete stekkie van Jan. Valt mee maar na het opruimen..
Is het helemaal een top plek geworden..

We hadden van te voren afgesproken dat we een uur zouden bezig zijn in de kamer. Maar na dat uur vond Jan het helemaal niet erg om nog even door te gaan.. Hij kreeg er zelfs plezier in! Toch moet er nog een klein gedeelte gebeuren binnenkort. Onder en achter het bed. Maar ja, ik had zoiets van als ik ga overdrijven wil Junior niet meer en hier ben ik al heel blij mee!!

6 opmerkingen:

 1. Hoi Trudy,
  Ik heb nooit gedacht; sjonge wat een bende. Het is volgens mij bij zoveel mensen hetzelfde verhaal. Overal groeien spullen en op een gegeven moment puilt het uit en moeten er stappen worden genomen.
  Maar ik vind junior zijn kamer eigenlijk wel meevallen hoor... En nu is het helemaal netjes geworden. Heerlijk, zo'n rolgordijn, geen repen stor die een deel van de vensterbank in beslag nemen...
  Ik geloof je, dat junior er heel blij mee is...
  Ik wens je een heel fijne avond, jullie allemaal hoor...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, hoor van mij hoef je ècht geen kritiek te verwachten op je foto's. Het bevestigd voor mij alleen maar dat ik niet de enige ben die niet zo'n ster is in het huishouden (het gaat namelijk niet van nature...).

  Maar liever zo, dan roepen bij binnenkomst naar je gasten "Let niet op de zooi" en dan vervolgens nergens zooi kunnen vinden, is dat even nep, hahaha.

  Maar fijn dat Jan jr. lekker heeft meegeholpen en absoluut geen problemen heeft met weggooien. Ik zou willen dat ik dat makkelijk kon, zou heel wat gezucht schelen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, ik ben nog nooit van mijn stoel gevallen van schrik hoor:-)
  Wat lekker opgeruimd weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So jij weet echt je hele gezin te motiveren!

  En nee, ik ben ook nooit shocked geweest bij jouw foto's, wel bij die van mij ;-)

  Liefs, Kopka

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk he opruimen, hier ben ik ook bezig maar met dochterlief om me heen komt er nu niets van.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je blog volgen (ga poging vier wagen) wil maar niet lukken dus kom hier zo nu en dan even kijken. Wat ben je geweldig goed bezig zeg. Moet je nog veel kastjes?

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!