donderdag 19 januari 2012

Dag 52: Anderman's kastjes...

Vandaag ging ik eens buitenshuis aan de slag. In Fleur's kamer in Nijmegen om precies te zijn.... De potten en pannen gingen mee (en kopjes en bordjes en en en....). Om ze vervolgens even handmatig door een sopje te halen. De dames in het huis daar, 6 in getal... hebben wel een afwasmachine (luxe he, voor studenten!) maar de meeste spulletjes waren nieuw.

Er zaten dus stickers op en plastic om (om het bestek zelfs per stuk een stukje plastic, hoe een onzin is dat!!) en papier... We hadden een vuilniszak vol toen we klaar waren! Dus het was toch even praktischer om de kwast te hanteren... Best gezellig zo samen hoor!

Binnen een mum van tijd was het keukenkastje dat Fleur aangewezen had gekregen van haar huisgenootjes vol. Maar gelukkig is er om de hoek van haar kamer op de gang ook nog een kast. (Grootte linnenkast, dus..). Daar ging de rest in. Even vergeten daar foto's van te maken, sorry....

Ook hing Jan nog een kastje op naast de wastafel. Daar staat nu nog niet zo veel in, maar dat komt vanzelf wel:

Al met al ben ik toch wel aan m'n kastje gekomen vandaag. Sterker nog, meerdere! Oftewel, een hele kamer... Om daar nog wat meer van te zien, klik even hier.... Je kan je misschien voorstellen dat we hier nu voldaan op de bank zitten. Maar ook wel een beetje moe.. Gelukkig duurt het tot de volgende het huis uit gaat nog een half jaartje ; ))

6 opmerkingen:

 1. Ga je je werkterrein verleggen?
  Volgens mij heb je de smaak goed te pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een mooie klus gedaan. Ik kan me voorstellen dat je moe bent, maar het is wel mooi aan het worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook best wel eens leuk om andersmans kastjes onder handen te mogen nemen ;-)
  Het ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moe maar voldaan... En trots ook denk ik, dat is toch wel een heel goed gevoel. Heel mooie kamer heeft Fleur, waar ze het vast heel erg naar haar zin zal hebben...
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, leuk is dat, hé? Kastjes inrichten, en alles een plek geven. Ik bedenk net dat mijn opruimacties ook een beetje een herinrichting zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zo dat ziet er netjes uit hoor :D toppie

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!