zaterdag 14 januari 2012

Dag 49: Ik ben bang van helemaal niets...

Ik doe even een beetje stap op de plaats. Er is al heel veel opgeruimd hier in huis en daar geniet ik dagelijks van. Ook brengt de situatie waar ik me momenteel in bevind met zich mee dat het allemaal even op een klein pitje staat.

Toestanden in de familie, maar ook het feit dat de projecten die nog moeten samen met anderen hier in huis gedaan moeten worden. En die moeten net maar tijd hebben....

Dus niet meer elke dag een blogje, maar als er wat gedaan is waar ik jullie verslag over wil doen. Blijf jullie natuurlijk wel volgen in jullie acties, want ik weet hoe goed het is om je gesteund te voelen. En ik kan natuurlijk nog steeds wel inspiratie gebruiken!

Volgende week komt Fleur´s kamer aan de beurt. Er wordt verhuisd, en ik weiger met een puinhoop achter te blijven. Dus dan is er weer genoeg stof tot schrijven. ga ik vandaag maar eens even rustig aan doen. Een aanloopje tot.... Fijn weekend verder allemaal!!

11 opmerkingen:

 1. Veel sterkte en natuurlijk zijn sommige gebeurtenissen en jouw rol erin belangrijker dan een kastje of een stofwolkje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het moet wel leuk blijven, natuurlijk! Succes met je empty nest syndroom..! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hopelijk geen ernstige dingen.
  Soms moet je gewoon even een stap terug doen, en je bent op de goede weg.

  groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee lieve Trudy, volgens mij MOET er niets hè. Denk jij maar even aan jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben het helemaal eens met Bloem; er móet niks en alles wat je wél doet is mooi meegenomen. Geen druk erachter, en hé, jouw commentaar en support houdt mij op de been. Dat is ook héel belangrijk. Zonder support is er niks aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik sluit mij bij de vorige reacties aan, en het is een vrijwillig iets he ;-))Je bent al zo ver, je pakt het straks zo weer op!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Trudy,
  Je hebt zo ontzettend gelijk. Het is ook niet niks om elke dag zo trouw met je project bezig te zijn. En je bent al zo vreselijk ver gekomen. Even een soort pauze inlassen moet zeker kunnen. Even pas op de plaats en dan gaat het straks wel weer... Andere dingen hebben nu even prioriteit. Goed zo...
  Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel sterkte met alles! Rustig aan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kan me voorstellen dat je even pas op de plaats maakt. Je bent ontzettend ver en als er dingen alleen maar met het bijzijn van anderen aangepakt kunnen worden dan is dat maar even zo. Toch? Ik denk dat je nu wel wat anders aan je hoofd hebt even een time-out is alleen maar wijs.

  Sterkte hoor, allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het moet natuurlijk allemaal wel goed blijven voelen. Het is tenslotte je eigen project en je bent er zelf de baas over.
  Pas goed op jezelf! En tot later?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Groot gelijk, eerst aan jezelf denken en dan pas aan ons hoor!
  We zien je berichtjes wel weer voorbij komen!
  Succes met de verhuizing van Fleur.

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!