dinsdag 10 januari 2012

Dag 46: Effies tussendoor...

Ach ja, stom he, is ze alweer.... Ik vind het toch fijn om het opruimen lekker door te laten gaan, ook al is het maar met hele kleine stapjes. Dus vandaag mestte ik dit uit:


Stond bovenop de kelderkast. Was een verpakking van dit kopje:


Mooi he? Kreeg ik van de kinderen ooit met een verjaardag of Moederdag, dat weet ik niet meer. Maar het was een handig doosje wat erom heen zat... Dat is nou net zo'n valkuil... Want dit was er in een paar jaar in verzameld:


En als je 'm dan op de kop houdt, is lijkt het nog erger:


Er kwamen 2 S.d. kaartjes uit, en een micro S.D. kaartje. Ook een USB stick. Hoeveel ik er daar al niet van gevonden heb de laatste maand... Ik heb er nu een vaste plek voor, en er wordt eigenlijk nooit meer om geroepen. Weer een mooie bijwerking!

Daarnaast heb ik ook veel prut weggegooid. En dan bleven deze dingen nog over:


Een benzinemeter van een T1, een volkswagenbus. De eerste die gemaakt werden. Jan denkt dat ie er ooit nog eens een koopt, dus die mag niet weg : ( Verder schijnt het een digitale sleutelhangerfotolijst te zijn. Mag ook niet weg, gaan we zo hebben we net besloten dat Fleur die mee krijgt met onze foto's tegen de heimwee (grapje Fleur..) . Een muggeverjager die stuk is en een katrolletje. Die ook niet weg mag want je weet maar nooit.. En dat rondje dingetje is gewoon een dingetje dat weg kan.

En nu is het doosje leeg! Mee naar boven genomen voor sieradenspulletjes. Komt vanzelf weer vol ben ik bang....

6 opmerkingen:

 1. Och, maar NU is het doosje leeg en zijn er dingen uit je huis verdwenen die je toch niet meer nodig hebt dus wat er nu ook inkomt, voorlopig heeft het tot opruimen geleid :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, kon je het toch niet laten?;-)
  Wat een leuk doosje, dat zou ik ook niet wegdoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Trudy,
  Nou, het doosje krijgt nu een veel leukere bestemming... Bijna alles kon dus weg? Heerlijk toch? En wat er over is, kan mooi door Jan of Fleur worden opgeruimd, want zij willen het wel hebben....
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alle kleine beetjes helpen. Dus deze ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, maar een doosje met sieraden is juist leuk, toch??? Weer wat "rommeltjes" opgeruimd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toen ik de foto zag waarin je het doosje laat zien als de deksel er af is, dacht ik dat er niet veel in zou zitten. Daarom was ik erg verbaasd over de foto van alles wat er uit kwam! Grappig is dat!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!