zaterdag 21 januari 2012

Dag 53: Eehm....

Eigenlijk alweer niets gedaan vandaag wat hier het vermelden waard is. Maar 'k had toch even zin wat te schrijven, vandaar dat ik toch maar even om de hoek kom.

Zo fanatiek als ik begon, zo stil staat alles momenteel even. Kon ik een tijdje geleden nog wel een hoekje of doosje verzinnen op zo'n dag als vandaag, 't raakt een beetje op. Krijg er bijna een schuldgevoel van...

Maar ik begin ook steeds meer zoiets te krijgen van: Zal ik me dan toch maar alleen op die zolder storten?? Eigenlijk wacht ik een beetje op Jan, maar zoals het er nu voorstaat gaat dat nog ff niet gebeuren. Niet dat hij te lui is hoor, nee, hij is gewoon hartstikke druk.plaatje van www.


Vandaag had ie vroege dienst en na het werk volleybalde ie. Nu slaapt hij op de bank. Vind je het gek na zoveel uren in de weer..
Morgen heeft ie middagdienst. En dat betekent op zondag slapen, ontbijten, koffie, lunch en weg... Komt er dus ook weer niets van.
Maandag ook late. Maar vooraf een vergadering.
Dinsdag gaat ie met m'n groene autootje aan de slag. APK gekeurd, en hij kreeg een aantal puntjes huiswerk mee. Gelukkig draait ie daar z'n hand niet voor om..... maar....

Dus ik ga het vanaf maandag maar eens proberen. Doosje voor doosje, ik zie wel hoe ver ik kom. Blijf ik toch een beetje van de straat ; ))

10 opmerkingen:

 1. Een zolder klinkt ook heel groot, maar als je nou inderdaad kiest voor een doosje. Dan hoef je daarna niet alles meer! En als de kop eraf is.. Maar niet meer dan een doosje hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Komt goed met de zolder. Gewoon aan beginnen, blik op oneindig tot het af is ;) Is mij ook gelukt dus jou gaat het zeker lukken met je enorme enthousiasme en doorzettingsvermogen!

  Wij zijn er wel voor morele steun ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, dat lijkt me heerlijk een zolder opruimen.
  Vond het bij mijn ouders ook altijd spannend om in alle dozen te kijken.
  Ik denk alleen dat mijn moeder een niet zo blij van werd.
  Veel succes en niet sentimenteel worden want dan ruim je niets op. (haha)

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stapje voor stapje is de weg naar orde en netheid. Zo komt het ook daar goed.

  En dat je het kunt, daar hoef je niet meer aan te twijfelen (na de afgelopen maanden)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je zit al op de 50+ dat is hartstikke goed! Dan maar even een paar dagen rust, dat is helemaal niet erg. Al ruim je maar 1 dingetje op per dag, het moet natuurlijk niet tegen je gaan werken. Ik vind het super knap dat je al zo ver bent. Succes en niet teveel in 1x aanpakken, daar word je alleen maar moedeloos van! Je kan het!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet niet wat er op zolder staat, maar kan je niet steeds een doosje mee naar beneden nemen, of wat spulletjes in een tasje als hij daar even naar kijken moet. Dan gaat het daar wel verder...

  Lijkt me lastig van die wisselende diensten, hoewel hij natuurlijk ook op momenten thuis is dat andere vaders er niet zijn. Maar het is wel steeds weer anders. Genietse morgen van een rustig dagje, toch ook lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Och, maak je niet druk erover, als het even niet lukt. Zal je zien, over een paar dagen heb je ineens een paar dozen (of planken, kasten), die bij elkaar horen, en die je niet een voor een kant behandelen. Dan heb je het direct weer ingehaald.

  En wat de zolder aangaat: gewoon een klein beginnetje maken, en zal je zien. Voor je het weet is je man ook bezig. Het is erg besmettelijk, dat opruimen... ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb dit weekend ook een beetje de rem erop, want werd wel erg fanatiek. Zo trap je weer in je eigen valkuil, teveel willen, waardoor het tegen gaat staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oee de zolder is hier ook een struikelblok hoor....!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Trudy,
  Hoef je gewoon even niets te doen dit weekend, ook wel een keer lekker toch?
  Geniet lekker van de vrije uurtjes...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!