donderdag 22 maart 2012

Dag 74: Saai stukje..

Tsja, na de grote klus gisteren moet ik toch gewoon verder. Vanochtend had ik er nog helemáál geen zin aan. Een tandartsbehandeling en nadien uitgewerkte verdoving én spierpijn van gisteren maakten dat het allemaal niet van harte ging...

Maar vanmiddag, na een paracetamolletje en een uurtje in de zon, ging het wel weer een beetje. En ik moet natuurlijk de flow erin houden. Dus het volgende stukje tuin kwam in zicht:
Een stukje tuin, met een hoop blad.... en ook zie je al de voorbode van voorjaarsbloemetjes. Ze lijken op blauwe druifjes maar zijn wat groter. Enig idee hoe die heten??

Aan de slag dus. Blad weg, beetje klimop snoeien en wat andere takken. Er kwam alweer een bladmand vol prut uit:Of, eerlijk gezegd, dit was de tweede mand al.... Maar goed, dit was het resultaat na een half uurtje werk:
Geen spectaculair verschil, maar ach, 't was wel weer nodig.. En na dit klusje maakte ik nog deze foto.
Dit is nu typisch een foto van de belofte van de lente. Wat je ziet is een knop van een blauwe Siering. Deze boom staat in het hoekje achterin de tuin. Naast het huis, bij de put staat een witte. Ik kan niet wachten tot ze bloeien. Ze ruiken heerlijk en op de vaas misstaan ze ook helemaal niet!

4 opmerkingen:

 1. Leuk hoor, dat we zo mee mogen "lopen" door je tuin. En ik zie hem opknappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk alweer een poosje mee en vind het een leuke blog. Heb je al een foto van de "blauwe druifjes". Aan het groen te zien kunnen het boshyacinten zijn. We hebben ze op onze volkstuin. In Engeland heten ze "blue bells" maar je hebt ze ook in rose. Ook wij zijn flink aan het schoonmaken op de tuin. De voorgetrokken tuinbonen staan er in en ik heb de zomerbloeiende clematissen teruggesnoeid. Was heerlijk weer in rotjeknor.
  Groetjes Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Trudy,
  Wat kan het dan heerlijk opknappen hè. En dat in een half uurtje. Okee, het leverde je gisteren dan flink wat spierpijn op, maar als je dit dan ziet, dan is het dat toch wel een beetje waard toch?
  Wat zul jij straks blij zijn dat je hier alvast aan bent begonnen. Dan hoef je alleen nog maar je stoelen neer te zetten en genieten maar...
  Ik wens je alvast een heel fijne vrijdag,
  lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent goed bezig geweest de laatste week en leuk om het resultaat te zien. Het weer leent zich er goed voor, maar ook af en toe lekker zitten hé zoals vandaag! Fijn weekend en een lieve groet Diana

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!