dinsdag 27 maart 2012

Dag 77: Lekker makkelijk..

Eventjes een snelle vandaag... Kijk ik vanochtend in een folder, van Jysk, zie ik dat de tuinkussens in de aanbieding zijn. Helft van het geld. Nu is het zo dat de kussens bij ons uit "de oertijd" komen. Nou ja, zo'n 20 jaar oud zijn ze.... de gaten vielen erin..
Beetje dof inmiddels, 't was nou niet een lekker fris effect zo onder het afdak. Dus besloten we dat er een frisser kleurtje voor in de plaats moest komen:
Rood dus! Leuk tóch? Ja, als we het doen, dan maar meteen goed... Het tafelkleed kochten we in ons eigen dorp. Aan de rol te koop. Van Jet. En het past zó goed bij onze tuin, want daar staat een appelboom waardoor we elk jaar potten moes, jam en chutney kunnen maken...

Wij kunnen vanaf nu gezellig zitten onder ons afdakje. Écht een puntje op de i, deze aankoop.Nu maar hopen dat we ook hier weer 20 jaar mee vooruit kunnen..

4 opmerkingen:

  1. Super, ik krijg zomaar zin om aan te schuiven ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En nu maar hopen op heel veel mooi weer zodat je er heel veel kunt zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een verschil kan een kleur kussen maken hè. Goed gedaan. En wat een leuk blog ! Ik zag dat je bij mij had gepiept. Ik piep nu terug en ben gelijk maar aan het volgen geslagen. De titel van je blog spreekt me wel aan haha (ik ben er niet goed in zegmaar... in opruimen)

    BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!