zondag 18 december 2011

Dag 26: De hobbyhoek en wat extra´s.

Omdat ik toch al in de vierde versnelling zit momenteel ga ik vandaag maar even op dezelfde snelheid door. Gisteren spraken Jan en ik af de vriezer te ontdooien, maar toen we vanochtend het er nog eens over hadden kwamen we (ik eigenlijk, ahum...) tot de conclusie dat het een beetje onzinnig is om dat met z'n tweetjes te doen.

Dus was Jan de pineut:


Kon ik me op iets anders storten. D'r is nog genoeg hoor ; )) Op naar boven. Daar in onze slaapkamer bevindt zich mijn hobbyhoek. Kan ik kransen maken en kettingen. Nog niet zo lang geleden gecreërd, maar toch alweer een beetje rommelig. Even een fotootje, heb je een idee:


En tijdens het opruimen bedacht ik me dat er eigenlijk nog een paar haken moesten komen voor de bordjes die nu op de tafel liggen. En dat de magneetborden die er ook stonden nog opgehangen moesten worden. Daar Jan toch in de buurt was, de vriezer staat in de hal onder de slaapkamer, diende ik het verzoek in.

En kijk hier!


Het werd meteen ingewilligd! Heerlijk toch zo'n handyman!! Komt toch wel heel dicht in de buurt van die ideale, ben ik bang...

De haakjes vond ie nog in de schuur:


Toen we in dit huis kwamen wonen vroeg de vorige bewoonster of de schuur helemaal leeg moest zijn. Vonden wij helemaaaal niet erg hoor... Dus nu kunnen we nog regematig leuke dingetjes daar vandaan halen. Heerlijk toch?

Ik dwaal weer eens af. De hoek was klaar, en omdat er nog maar 2 rommelige plekken waren op de slaapkamer heb ik die meteen maar aangepakt. Je kan er maar klaar mee zijn...

Als eerste: op de kast....


Er stond nog een prachtsurprise op die Mirte had gemaakt van vorig jaar kerst. Een laptop, ik was net met bloggen begonnen:


Leuk is ie hè....

En verder lag er nog wat prut wat uitgezocht, ergens anders opgeruimd en weggegooid kon worden. Daarna zag het er zo uit:de krans op de vorige foto hangt nu in het trappegat... handyman was nog in de buurt..


Leeg!!

En dan dit nog. Handtassen en verstelgoed:Het verstelgoed kon of weg (te klein, ik doe dat nogal weinig ben ik bang...) of naar beneden. Mooi klusje voor vanavond op de bank. De handtassen pasten in de rieten tas en dan krijg je dit uitzicht:


Zo... zit er weer op voor vandaag. Rest mij nog, op verzoek van Bloem, de vuilniszak van vandaag te laten zien. Tattaaaa:


Net zo grijs als die van eergisteren ; ))

En Jan? Die is niet zielig hoor, hij heeft hierna nog 2 dagen weekend, kan ie bijkomen....

6 opmerkingen:

 1. Dat is niet meer "een kastje per dag", maar eerder 3 kastjes per dag... Goed hoor! Ik geniet van mijn wekelijkse vrije dag en heb stiekem even gekeken wat er morgen op me wacht. Ik "verheug"me er alwer op;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn volgens mij meerdere projecten in een voor twee personen, dus eigenlijk heb je vandaag een stuk of 6 kastjes gehad. Maar ik denk dat als je nu je slaapkamer inloopt, je er wel van geniet.

  Inderdaad handig zo'n schuur met allerhande aan leuks, hahaha.

  Zó een hele vuilniszak vol... wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Trudy,
  Wat een heerlijk teamwork, inderdaad heel dicht bij die ene ideale... haha, die heb ik al ingepikt.
  Lekker hoor, weer zoveel opgeruimd en ja daar is-ie weer, de vuilniszak.
  Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk hè, een handige man! Dit inspireert mij overigens om eens even op te schieten met mijn pc werk en te gaan poetsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je nog van alles uit de schuur haalt ;-)
  Je hent echt goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij heb jij echt een lieve Jan, met zijn bereidheid om al die klusjes meteen te doen. Dat helpt jou vast ook om in die opruim-flow te blijven. Want dat is het!!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!