woensdag 28 december 2011

Dag 34: De kledingkast van Mirte.

Wat leuk zeg, de reacties die ik krijg op mijn stukjes! Vooral het feit dat ik ook andere mensen aanzet tot opruimen doet me erg goed. En dat ik alweer snel in het opruimritme zit, is ook omdat ik van mezelf weet hoe snel de boel weer verwatert.. Dus ook vandaag is er weer een kast aan de beurt geweest...

Op verzoek van Mirte gingen we vandaag haar kast opruimen. Was ook wel nodig, er lagen veel spullen in waarvan ze de vorige keer dacht: ''Toch wel zonde om weg te doen, ik bewaar het nog maar even...'' En nu heeft ze het nog steeds niet gedragen. We kwamen tot de conclusie dat het dan maar naar de 2dehandswinkel moet, krijgt ze er zo nog een paar tientjes voor en daar kan ze dan weer mooi wat nieuws van kopen.

Maar goed, de kast van Mirte. Een spekkastje, en dit zijn de schappen waar haar kleding ligt:

Voor het opruimen:
En na die tijd:Dit kon rechtstreeks de container in i.v.m. gaten en vlekken...
En dit moet nog even wachten tot de 2dehandswinkel weer zomerkleding inneemt. Waarschijnlijk is dat alweer heel snel:
Nu is Mirte nog bezig de rest van haar kamer in shape te brengen. Goed plan, en dat vond ze zelf ook!  Zien opruimen doet opruimen, zelfs hier in huis! (Jan is momenteel het oud ijzer bij elkaar aan het verzamelen, moet naar de stort. Yes!).

5 opmerkingen:

 1. Geweldig,hoor,je hebt ons of mij dan ook aangestoken met de opruimvirus,tweede kerstdag was ik toch alleen thuis,Dré moest werken en de keukenkastjes lekker opgeruimd,heerlijk,heleboel glaswerk gesorteerd en voor gehalveerd,toch weer jawel vier lege planken voor terug gekregen,heerlijk,gr en een fijne dag van ons,x.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, inderdaad zien opruimen doet opruimen... ik sta in de starthouding om mijn salontafel aan te vallen...

  Fijn dat Mirthe haar kamer aan het doen is, is ook gelijk een stuk gezelliger als ze 's avonds binnenstapt!

  Oud ijzer verzamelen scheelt ook aardig wat troep, je hebt iedereen binnen een zucht en een scheet aan het werk...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Elke keer als ik je opruimblog lees dan schieten me weer kastjes en hoekjes te binnen waar ik ook aan de slag moet/kan. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Trudy,
  Wat heerlijk dat het virus ook naar je eigen gezinsleden overslaat. Zoals Mirte die nu haar eigen kamer verder aan het opruimen is, en Jan, die het oud ijzer naar de stort gaat brengen. Volgende week start ik met mijn eigen projectje... in het klein dus, maar toch...
  Ik wens jullie allemaal nog een paar heel fijne laatste dagen van het jaar...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat jullie er allemaal zo in op gaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!