vrijdag 30 december 2011

Dag 36: 2 Medicijnkastjes.

Zoals veel dingen hier in huis komen deze 2 ook allebei van de kringloop. Eén hangt beneden in het toilet, de andere boven, ook in het toilet. Die van beneden zitten geen medicijnen in, maar hoogstens dingen die je op het toilet nodig kunt hebben. Weinig interessant dus die inhoud, vandaar alleen de foto van de buitenkant:


Moet eerlijk zeggen dat daar weinig onzin in lag, dus het was een kwestie van leegruimen, uitsoppen en nét iets netter weer inpakken. Maar die van boven daarentegen:


Daar zat meer troep in:


Vooral medicijnen die zwaar over de datum waren, denk aan 2008 : o en verder was het handig om sowieso eens even te kijken wat erin rondzwierf. Altijd handig te weten of er iets essentieels mist. Normaal doe ik dat alleen voor de vakantie, hartje zomer.

Dus... uitruimen, selecteren  en wat overbleef er weer in doen. En dan krijg je dit beeld:


Morgen toch maar eens even naar de drogist, er zijn wat dingen die eigenlijk niet mogen ontbreken.... Maar goed, er is toch weer wat gedaan vandaag, ook al is het klein. Kon nog nét even onder het koken. En nu... nog even beslag voor kniepertjes maken, die staan voor morgen op het program. Ben je benieuwd? Kijk dan morgenavond even op mijn andere blog!

3 opmerkingen:

 1. Weer een mooi klusje als je een paar minuutjes hebt, het resultaat is er weer naar, plus je weet weer wat je hebt en wat er nog gehaald moet worden ter completering van zo'n medicijnkastje.

  Mooie kastjes trouwens, heel wat anders dan zo'n glimmend metalen geval van de IKEA...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Trudy,
  Klein maar fijn, toch? Moet ook nog op mijn lijstje dus, het medicijnlaatje, want we hebben daar geen apart kastje voor... Even invullen nog...
  Ik ga zeker nog even op je andere blog kijken naar de kniepertjes, ben heel benieuwd. Fijne jaarwisseling lieve Trudy, en tot volgend jaar.... Jeetje wat klinkt dat ver weg...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Das een goed idee, ik, moet ook nodig ons medicijnenkastje eens uitmesten.....

  BeantwoordenVerwijderen

Hé leuk, een reactie! Vertel!!